Gökçeada'da 50 kilogramlık fener balığı yakalandı - Son Dakika
Yaşam

Gökçeada'da 50 kilogramlık fener balığı yakalandı

Gökçeada\'da 50 kilogramlık fener balığı yakalandı

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde balıkçı İlker Özdemir'ın ağına, Saros Körfezi'nde yaklaşık 1,5 metre uzunluğunda ve 50 kilogram ağırlığında fener balığı takıldı. Özdemir ve arkadaşları dev balığı güçlükle tekneye çekti ve o anları kamerayla kaydetti. Bu kadar büyük bir fener balığını ilk defa yakaladığını söyleyen Özdemir, 'Muhteşem bir balık. Bu bölgede daha önce bu kadar büyüğüne hiç rastlamadım' dedi.

17.06.2023 15:31  Güncelleme: 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇANAKKALE'nin Gökçeada ilçesinde balıkçı İlker Özdemir'ın ağına, Saros Körfezi'nde yaklaşık 1,5 metre uzunluğunda ve 50 kilogram ağırlığında fener balığı takıldı.

Gökçeada'dan 11 metrelik, 'Kızılema' isimli teknesiyle Saros Körfezi'ne açılan balıkçı İlker Özdemir ve arkadaşları Zürafa Kayalıkları mevkisine ağları bıraktı. Bir süre sonra ağını toplamaya başlayan Özdemir ve arkadaşları bir süre sonra ağa yaklaşık 1,5 metre uzunluğunda, 50 kilogram ağırlığında fener balığının takıldığını fark etti. Dev balığı güçlükle tekneye çeken Özdemir ve arkadaşları o anları kamerayla kaydetti. Bu kadar büyük bir fener balığını ilk defa yakaladığını söyleyen Özdemir, "Muhteşem bir balık. Bu bölgede daha önce bu kadar büyüğüne hiç rastlamadım" dedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Gökçeada'da 50 kilogramlık fener balığı yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement