Hayatlarında İlk Kez Lunaparkla Tanıştılar? - Son Dakika
Yaşam

Hayatlarında İlk Kez Lunaparkla Tanıştılar?

Hayatlarında İlk Kez Lunaparkla Tanıştılar?

Manisa Büyükşehir Belediyesi, mahalleye dönen köylerde yaşayan çocukları lunaparkla tanıştırdı.

18.07.2014 16:36

Manisa Büyükşehir Belediyesi, mahalleye dönen köylerde yaşayan çocukları lunaparkla tanıştırdı. Manisa'nın merkez ilçesi Yunus Emre Belediyesi tarafından Ramazan etkinliklerinde özellikle çocuklara geniş yer ayrılıyor. Hiç lunaparka gitmemiş çocuklara yönelik hazırlanan projeyi hayata geçiren belediye onlarca çocuğa unutamayacakları bir gün geçirtiyor.

Sosyal İşler Müdürü Şaver Yüksel öncülüğündeki Yunus Emre Belediyesi ekipleri tarafından velilerinden izin alınarak güvenilir bir şekilde Manisa'ya getirilen çocuklar Magnesia'da öğle yemeği yedikten sonra eğlence için lunaparka koştu. Hayatlarında ilk defa lunapark gören 30 çocuk, çarpışan araba, gondol ve dönme dolaba binerek doyasıya eğlendi. Çocukların sevincine Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de ortak oldu. Yunus Emre Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından dağıtılan hediyeleri alan çocuklar hep bir ağızdan 'Yaşasın Yunus Emre Belediyesi' diyerek teşekkür ettiler.

BAŞKAN ÇOCUKLARLA EĞLENDİ

Çocukların eğlencesine Yunus Emre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya da ortak oldu. Belediye Başkanı Mehmet Çerçi çocuklarla tek tek ilgilendi. Çocuklar Başkan Çerçi'ye teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya da çocukların eğlencesine ortak olarak çocuklarla beraber çarpışan araba, gondol ve dönme dolaba bindi.

Köydeki çocuklara yönelik bir proje başlattıklarını belirten Yunus Emre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi şöyle konuştu:

"Çocuklarımızı Ramazan eğlencelerine dahil etmek için çeşitli projeler hazırladık. Şehir merkezindeki çocuklarımızın imkanları daha geniş. Örneğin lunaparka gidebiliyorlar. Köydeki çocuklar bunlardan mahrum kalıyor. Biz de köy çocuğu olarak onların bu duygularını anlıyoruz. Onları da bu eğlencenin içerisinde dahil etmeyi arzu ettik. Sağolsun arkadaşlarımız çocuklara böyle bir program hazırladı. Ben de bir nebze olsun onların mutluluğunu paylaştım. Onlarla beraber hoş vakit geçirdik, tabiri caizse çocukla çocuk olduk. İnşallah çocukları biraz mutlu etmişizdir. Ramazan boyunca bu etkinlik devam edecek."

"HAYAL ETMİŞTİM AMA GELEMEMİŞTİM"

Arkadaşları ile beraber lunaparkta ilk kez eğlenmenin mutluluğunu yaşayan Melek Arut isimli çocuk, "Lunaparka daha önce hiç gelmemiştim. Hayatımda ilk defa geldim. Başkanıma o kadar çok teşekkür ediyorum ki hep böyle şeyler yapsın. O olmasaydı biz burada eğlenemezdik. Bütün aletler çok eğlenceli. Bunları hep hayal etmiştim ama hiç gelememiştim. Bu yüzden çok eğlendim. Başkanıma sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Lunaparkta doyasıya eğlenen çocuklara programın sonunda oyuncak dağıtılırken, çocuklar yine belediye tarafından evlerine götürülerek ailelerine teslim edildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Hayatlarında İlk Kez Lunaparkla Tanıştılar? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement