Hippi Funda - Son Dakika
Yaşam

Hippi Funda

Hippi Funda

Turkcell Kuruçeşme Arena’da devam eden yaz konserlerinde sahnede Funda Arar vardı.

02.08.2010 09:47

Turkcell Kuruçeşme Arena’da devam eden yaz konserlerinde sahnede Funda Arar vardı. Sanatçı, yaz turnesi kapsamında Turkcell Kuruçeşme Arena’da gerçekleştirdiği konserinde hayranlarını zaman tünelinde yolculuğa çıkardı.

70’li ve 80’li yılların unutulmaz hitlerinden, Türk filmi şarkıları, unutulmaz aranjmanlar ve yine o dönemin pop hitlerinden oluşan bir repertuar hazırlayan sanatçı Tuvana Büyükçınar tarafından özel olarak hazırlanan 4 ayrı kostüm giydi.

“Damarımda Kanımsın”, “Artık Sevmeyeceğim” şarkıları ile başladığı konsere beyazlar içinde çıkan Funda Arar “Hababam Sınıfı” filminin unutulmaz müziği ile devam ettiği konserin ikinci bölümünde yuvarlak çerçeveli gözlükleri, peruğu ve hippileri andıran kostümüyle Cem Karaca’nın “Namus Belası” adlı parçasını da seslendirdi.

Kılıktan kılığa bürünen Funda Arar sesiyle olduğu kadar, yerlere kadar uzanan bordo perdeler, eski gazino günlerini anımsatan görkemli avize ve eski Türk filmlerinin vazgeçilmez dekoru salıncak ile de görsel bir şölene imza attı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Hippi Funda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement