İlişkiyi bitiren kıyafet uyarısı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

İlişkiyi bitiren kıyafet uyarısı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
İlişkiyi bitiren kıyafet uyarısı

Bir mesajlaşma uygulamasında sevgilisinin "Annem seni AVM'de görmüş, ilişkiye başlayacaksak kapanacaksın" şartına "Ne giyeceğime ben karar veririm" diyerek rest çeken genç kadın, sevgilisini engelleyip iletişimi kesti.

Sosyal medyada paylaşılan bir mesajlaşmanın ekran görüntüsü, ilişkilerde giyim kuşam kısıtlaması ve aile müdahalesi tartışmalarını yeniden gündeme taşıdı. Bir kadının sevgilisiyle yaptığı mesajlaşmada, giyim tarzına müdahale edilmek istenmesi üzerine ilişkiyi bitirdiği görüldü.

"EĞER BİR İLİŞKİYE BAŞLAYACAKSAK..."

Ekran görüntülerine yansıyan diyalogda Sinan isimli şahsın, annesinin genç kadını alışveriş merkezinde gördüğünü ve açık giyindiğini söylediğini belirterek "Eğer bir ilişkiye başlayacaksak kapanıp tesettürlü olacaksın" şartını koştuğu görüldü. Etek ve tayt giyilmesini de yasaklamaya çalışan şahsa genç kadın, giyim tercihlerinin kendi kararı olduğunu vurgulayarak tepki gösterdi.  

"NE GİYECEĞİME BEN KARAR VERİRİM" DİYEREK ENGELLEDİ

Sevgilisinin ve annesinin giyim tercihlerine karışamayacağını belirten genç kadın, "Benim hayatım bu. Ne giyeceğime ben karar veririm. Senin de annenin de değil" ifadeleriyle kararlılığını dile getirdi. Karşılıklı atışmanın ardından "Sen de annenle mutlu ol" yanıtını veren kadın, sevgilisini engelleyerek iletişimi sonlandırdı.  

İşte ikili arasındaki o mesajlaşma; 

İlişkiyi bitiren kıyafet uyarısı

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • doğrucu davut doğrucu davut:
    bence gayet güzel olmuş. evlenip de sorun yaşayacaklarına evlenmeden ayrılmışlar. herkes kendine yakışanla evlensin. mini etekten vs rahatsız olan erkek örtülü edepli kız bulsun ki çok. yok abi benim için farketmez, eşimi, karımı başka erkekler izleyebilir diyen de kendine uygun açık kadınla evlensin. 35 2 Yanıtla
    AYHAN TURAN AYHAN TURAN :
    EN İYİSİ ORTA YOLU İZLEMEK DAVUTUM. BİZ NE YAZIKKİ BUNU YAPAMIYORUZ. HEP AŞIRI UÇLARDAYIZ. 3 5
  • ömer ellialtı ömer ellialtı:
    sanki köydekilerin farkı kaldı o eskidendi 25 0 Yanıtla
  • Ahmet Han Ahmet Han:
    Köye gitmesine gerek yok. yolun bahtın açık olsun Sinan'ım 10 2 Yanıtla
    Hasan yanık Hasan yanık:
    Fakat köyden sana annen baska birini bulsun diyen kız degil Sinan. :)) 5 1
  • süleyman aydın süleyman aydın:
    Etkileşim iyi ki sıksık böyle kurgu haber pompalıyorsunuz piyasaya. Sırf bu kurgular için adam çalıştırıyorsunuz herhalde 7 1 Yanıtla
  • harun ateş harun ateş:
    namuslu olun onagöre konuşun onagöre kendinizi geliştirin allahı anın ancak kalbiniz ve ruhunuz doyar 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.