İnebolu'da Vefa Projesi ile Bakıma Muhtaç Kişilere Yardım - Son Dakika
Yaşam

İnebolu'da Vefa Projesi ile Bakıma Muhtaç Kişilere Yardım

İnebolu\'da Vefa Projesi ile Bakıma Muhtaç Kişilere Yardım

İnebolu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 2016 yılında başlatılan Vefa Projesi kapsamında, 80 hanedeki bakıma muhtaç kişilere bakım hizmeti veriliyor. Proje kapsamında belirlenen evlere giden ekip, temizlik, çamaşır yıkama ve kişisel bakım gibi ihtiyaçları karşılıyor. Ayrıca, bakıma muhtaç vatandaşlar düzenli olarak evlerinde ziyaret edilerek yalnız bırakılmıyor.

29.07.2023 13:34  Güncelleme: 13:35

İnebolu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 2016 yılında uygulanmaya başlanan Vefa Projesi çerçevesinde 80 hanedeki bakıma muhtaç kişilere bakım hizmeti veriyor.

İnebolu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 2016 yılında hayata geçirilen Vefa projesi çerçevesinde bakıma muhtaç vatandaşların yüzü gülmeye devam ediyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının ilçe genelinde ve köylerde uyguladığı proje çerçevesinde 3 kadın ve 1 erkekten oluşan ekip belirlenen evlere giderek evin temizliğini yapılıyor. Bakıma muhtaç vatandaşların çamaşırlarını yıkayan ekip, kişisel bakımlarını da gerçekleştiriyor.

80 hanede ihtiyaçların giderilmesi için çalışan ekip, belirli aralıklarda bakıma muhtaç vatandaşları evlerinde ziyaret ederek yalnız bırakmıyor. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam İnebolu'da Vefa Projesi ile Bakıma Muhtaç Kişilere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement