Isparta'da Zift Tankeri Devrildi, Yol Ulaşıma Kapandı - Son Dakika
Yaşam

Isparta'da Zift Tankeri Devrildi, Yol Ulaşıma Kapandı

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde meydana gelen kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden zift tankeri devrildi. Kazada yola dökülen zift nedeniyle kara yolu bir süre trafiğe kapandı. Şans eseri yaralanan olmazken, o anlar çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

15.09.2023 10:40  Güncelleme: 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zift dolu tanker devrildi... Kara yolu bir süre ulaşıma kapatıldı

ISPARTA - Isparta'nın Eğirdir ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden zift tankeri devrildi. Yola dökülen zift yüzünden kara yolu bir süre ulaşıma kapatıldı.

Kaza dün akşam saatlerinde Isparta'nın Eğirdir ilçesine bağlı miskinler yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Eğirdir istikametinden Isparta istikametine seyir halinde olan 72 AJ 263 plakalı Ş.K hakimiyetindeki zift dolu tanker direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi. İhbarla birlikte bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kaza sonrası tankerde bulunan zift yola akarak kara yolu bir süre trafiğe kapandı. Meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmazken o anlar çevrede bulunan vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Öte yandan ekipler kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Isparta\'da Zift Tankeri Devrildi, Yol Ulaşıma Kapandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Isparta'da Zift Tankeri Devrildi, Yol Ulaşıma Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement