Kahramanmaraş'ta Balon Sanatçısı - Son Dakika
Yaşam

Kahramanmaraş'ta Balon Sanatçısı

Kahramanmaraş\'ta Balon Sanatçısı

Kahramanmaraş'ta yaşayan Mehmet Ufak, internetten öğrendiği teknikle balonları ince uzun şekilde şişirerek farklı hayvan ve çiçek figürleri yapmaktadır. Bu işi geçim kaynağı haline getiren Ufak, çocukları mutlu etmek için çeşitli modeller yapmaktadır. Kendini geliştiren Ufak, çocukların ilgisini çekecek daha fazla model yapmak için çaba göstermektedir.

23.08.2023 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta bir vatandaş, internetten öğrendiği teknikle ince uzun balonları şişirip farklı hayvan şekilleri ya da çiçek figürleri yaparak satıyor.

Çocukluk hayali şimdilerde geçim kaynağı olan 2 çocuk babası Mehmet Ufak (45), Demokrasi Meydanı'nda balonlardan ayıcık, kılıç, şeker ve çiçek desenleri yaparak hem geçimini sağlıyor hem de çocukları mutlu ediyor.

Gün geçtikçe farklı modeller yaptığını söyleyen Ufak, "Ben balon işleriyle uğraşıyorum. Çocukların ilgisini çekmek ve mutlu etmek istiyorum. Bu işleri başardığıma inanıyorum. İnşallah devamında da çok iyi şeyler yaparım. Gün geçtikçe farklı modellerle uğraşıyorum. Çocukların ilgisini ne çekiyorsa onu yapmaya çalışıyorum. 15 çeşit hayvan figürleri yapıyorum. Kılıç, ayıcık, ördek figürü, çiçek figürleri, şeker figürleri daha farklı şeyler için de çabalıyorum" ifadesini kullandı.

Çocukların ilgisini çekecek modeller yaptığını söyleyen Ufak, "YouTube kanallarında izlemiştim nasıl yapıldığını daha sonra da kendimi bu alanda daha çok geliştirdim. Çocukların ilgisini çekecek modeller yaptım. Daha iyisini yapmak için de gayret göstereceğim. Ben daha önceleri oyuncak falan satardım. Balonlarla da uğraşıyordum ama daha önceleri böyle desenler çıkartamıyordum. Çocukken de meraklıydım ben böyle şeylere. Gün geçtikçe de kendimi gösterdiğime inanıyorum" dedi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Kahramanmaraş'ta Balon Sanatçısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement