Kasaplar Talebe Yetişemiyor - Son Dakika
Yaşam

Kasaplar Talebe Yetişemiyor

Kasaplar Talebe Yetişemiyor

Eskişehir’de, kasaplar bayram dolayısıyla vatandaşların kurbanlık kesim ve parçalama taleplerine cevap vermekte zorlanıyor.

30.08.2017 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de, kasaplar bayram dolayısıyla vatandaşların kurbanlık kesim ve parçalama taleplerine cevap vermekte zorlanıyor.

Kurban Bayramı'nda vatandaşların hazırlıkları sırasında kurbanlık kesim ve parçalama işlerini kasaplara ayrılıyorlar. Bayramda kurban keserken kazaların yaşanmaması isteyen vatandaşlar artık bu işi profesyonel yapan kasaplara bırakıyor. Kasaplarda bayram süresince gelen siparişlere yetişmekte zorluk çekiyor. Vatandaşlardan gelen taleplerin kendilerini memnun ettiğini belirten kasap Kadir Şen, "Bayram günü sabaha kadar siparişlerin geleceğini düşünüyoruz. Bugüne kadar bayramın ilk günü için 30 tane büyük baş ve 20 tane küçükbaşın kesim ve parçalama siparişini aldık. Usta ekiplerle beraber bayram günü bu kesimleri yapacağız. Bayramın 3'üncü güne kadar talep alabiliyoruz" şeklinde konuştu.

Diğer bir kasap İbrahim Şen ise bayram günü alınan siparişlerin yüzlerini güldürdüğünü söyleyerek, konuşmasının devamında, "Bayramın ilk günü için 65 tane büyükbaş ve yüze yaklaşık küçükbaşın parçalama siparişi verildi. Şehir içi veya köylerden fark etmeden bu talepler kasaplara gelmeye de devam ediyor. Biz ise hayvanları baştan başlayarak kesim, temizleme, içi boşaltma, parçalama gibi her türlü işlevlerden sonra sahibine veriyoruz. Burada biz 10 kişilik bir ekiple çalışıyoruz" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Kasaplar Talebe Yetişemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement