Keçiören Belediyesi Engelli Danışma Merkezi'nden özel bireylere sinema keyfi - Son Dakika
Yaşam

Keçiören Belediyesi Engelli Danışma Merkezi'nden özel bireylere sinema keyfi

Keçiören Belediyesi Engelli Danışma Merkezi\'nden özel bireylere sinema keyfi

Ankara Keçiören Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Engelli Danışma Merkezi, özel bireylere yönelik sinema etkinliği düzenledi. Engelliler, ilçedeki bir AVM'nin sinema salonuna götürülerek patlamış mısır eşliğinde film keyfi yaşadı. Belediye Başkanı Turgut Altınok, engellilerin sosyal hayata katılımını artırmak için birçok etkinlik düzenlediklerini belirterek, 'Engelsiz Keçiören, engelsiz yaşam' anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Etkinliğin ardından özel bireyler belediye otobüsüyle evlerine bırakıldı.

15.06.2023 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Keçiören Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Engelli Danışma Merkezi, özel bireylere yönelik sinema etkinliği düzenledi. İlçedeki bir AVM'nin sinema salonuna götürülen engelliler patlamış mısır eşliğinde film keyfini doyasıya yaşadı.

Engelli özel bireylerin sosyal hayata katılımını arıtmak için birçok etkinlik düzenlediklerini söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Engellilerimizin yaşamını kolaylaştırmak ve onlara daha keyifli bir hayat sunmak için Belediyemiz tarafından yapılan hizmetler 1994'te başlamıştır. Bu tarihten itibaren büyük emeklerle hizmetlerimizi geliştirerek 'Engelsiz Keçiören, engelsiz yaşam ' anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürdük. Bizim için bir engellimizin gönlü tüm dünyadan daha zengindir. Hepsi başımızın tacıdır. Onlara gönülden destek veren engelli ailelerimiz de başımızın tacıdır." dedi.

Filmin ardından öze bireyler belediyeye ait otobüsle tek tek evlerine bırakıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Keçiören Belediyesi Engelli Danışma Merkezi'nden özel bireylere sinema keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement