Kocaeli Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği'nden Başkan Doğan'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yaşam

Kocaeli Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği'nden Başkan Doğan'a Teşekkür Ziyareti

Kocaeli Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği\'nden Başkan Doğan\'a Teşekkür Ziyareti

Kocaeli Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhammet Arıcı ve dernek üyeleri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ziyaretinde bulundular .

29.12.2017 12:51

Kocaeli Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhammet Arıcı ve dernek üyeleri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a teşekkür ziyaretinde bulundular .

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret eden Kocaeli Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhammet Arıcı, Başkan Yardımcısı Aziz Ekşi, yönetim kurulu üyeleri Hayati Doğan, Mehmet Dede, Muzaffer Yeşilkaya ve Kaya Ünal, Doğan'a desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.

Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Doğan'ın din görevlileri için büyük bir şan olduğunu belirten Kocaeli Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhammet Arıcı, "Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan, bizleri hiçbir zaman kırmadı. Bizlere karşı her zaman güler yüzlü ve sorunlarımızın çözümü için her türlü imkanı sağlıyor. Din görevlileri olarak bir süre önce kendisinden Makedonya ve Kosova'ya gitmek istediğimizi iletip destek istemiştik. Sağ olsun isteğimizi kırmadı ve 45 arkadaşımızı bu ülkelere gönderdi. Başkanımız sayesinde gittiğimiz yerlerde haç ile hilalin savaşını gördük. Herkesin oralara gidip görmesi gerekiyor. Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır" şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan Başkan Doğan, STK'lara her türlü desteklerinin devam edeceğini belirterek, "Din görevlilerimizin bizlerde ayrı bir yeri var. Bizim en kutsallarımız üzerine emek harcayan kişilerdir. Yurtdışı gezilerinde destek verdik. Bu desteği sağlarken gittikleri yerlerdeki, gönül coğrafyamızdaki dostlarımız, soydaşlarımız ile bir araya gelsinler, sohbet etsinler, dostluk ve kardeşliğimiz gelişsin istedik. Gezinin yararlı geçtiğini öğrenmekten mutlu olduk. Din görevlilerimiz Kosova, Makedonya'da gördüklerini cemaate mutlaka anlatsınlar. İzmit Belediyesi olarak verdiğimiz destekle bir anlamda milli bir görevi de yerine getirdik. Önümüzdeki yıllarda da bu tür çalışmalarımız sürecek. Camilerimizin hocalarımızın her zaman yanındayız" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Kocaeli Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği'nden Başkan Doğan'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement