Kuşların yuvası, beton santraline ait kepçe oldu - Son Dakika
Yaşam

Kuşların yuvası, beton santraline ait kepçe oldu

Erzurum'da beton santraline ait kepçenin hidrolik tankı kuş yuvası oldu. 3 yıldır kuşlara yuva olan tankla ilgili açıklamalarda bulunan operatör, "Anne kuş bölgeden fazla uzaklaşmıyor, 5 yavrusu var. Onlara çok alıştım" ifadelerini kullandı.

05.06.2021 10:40  Güncelleme: 11:02

Oltu ilçesindeki beton santralinde operatörlüğünü Remzi Öztürk'ün yaptığı kepçenin hidrolik tankı 3 yıldır kuşlar tarafından yuva olarak kullanılıyor. Havaların ısınmasıyla birlikte akkuyruk sallayan kuşu, hidroliği yuvaya dönüştü.

ANNE KUŞ HİDROLİKTEN FAZLA AYRILMIYOR

Anne kuş, 5 yavrusu bulunan hidrolikten fazla uzaklaşmıyor. 5 yavrunun bulunduğu iş makinesini santral dışına çıkarmayan operatör Remzi Öztürk, "Anne kuş, sürekli kepçeyi takip ediyor. Yakın mesafelerde aracı takip ediyor. Yavru kuşların sağlık durumları çok iyi. Her geçen gün biraz daha büyüyorlar. Onlara çok alıştım. Uçup giderlerse buruk bir sevinç yaşayacağım" dedi.

Beton santraline ait kepçe, kuşların yuvası oldu

ANNEYİ GÖRÜNCE ÇALIŞMAYI DURDURUYOLAR

5 yavru bulunan iş makinesini santralin dışına çıkarmayan operatör Remzi Öztürk, yiyecek getiren anne kuşu görünce çalışmasını durduruyor.

Beton santraline ait kepçe, kuşların yuvası oldu
Kuşların yuvası, beton santraline ait kepçe oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Kuşların yuvası, beton santraline ait kepçe oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ahmet usta halı tamircisi: Merhamet edene ALLAH da merhamet eder. Rabbim karında misliyle versin allah razı olsun işin rast gelsin güzel ülkemin güzel insanı.. 29 0 Yanıtla

Advertisement