Mamak Belediyesi'nin Portatif Yüzme Havuzlarına Kayıtlar Başlıyor - Son Dakika
Yaşam

Mamak Belediyesi'nin Portatif Yüzme Havuzlarına Kayıtlar Başlıyor

Mamak Belediyesi\'nin Portatif Yüzme Havuzlarına Kayıtlar Başlıyor

Mamak Belediyesi, ilçede yüzme havuzlarının sayısını artırmak için portatif havuzlarla çocuklara yüzme öğretiyor. Lalahan, Şafaktepe, Mutlu Ege, Kartaltepe, Altınevler ve Durali Alıç mahallelerinde kurulan havuzlara kayıtlar 3 Temmuz'da başlayacak. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, 'Mamak'ta yüzme bilmeyen çocuk kalmasın' sloganıyla çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, binlerce çocuğa yüzme öğreteceklerini söyledi.

23.06.2023 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi'nin portatif yüzme havuzlarına kayıtlar, 3 Temmuz'da başlıyor.

İlçede yüzme havuzlarının sayısını artırmak için çalışan Mamak Belediyesi, portatif havuzları ile de çocuklara yüzme öğretiyor. Lalahan, Şafaktepe, Mutlu Ege, Kartaltepe, Altınevler ve Durali Alıç mahallelerinde kurulan portatif havuzlar, yaz tatiline giren öğrencilere eğitim vermek için hazırlandı. Havuzlara kayıtlar ise 3 Temmuz 2023 tarihinde alınmaya başlayacak.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, sunulan hizmete ilişkin şunları söyledi:

"'Mamak'ta yüzme bilmeyen çocuk kalmasın' sloganımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu yaz da yüzme havuzlarımızla çocuklarımızın, vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Altıağaç-Karaağaç Yüzme Havuzu'muz, Ekin Yüzme Havuzumuz ve Mamak Yüzme Havuzu'muzun yanı sıra Lalahan, Şafaktepe, Mutlu Ege, Kartaltepe, Altınevler ve Durali Alıç mahallelerimizde portatif havuzlarımızla bütün yaz yüzme eğitimleri verecek, her yaz olduğu gibi binlerce çocuğumuza yüzme öğreteceğiz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Mamak Belediyesi'nin Portatif Yüzme Havuzlarına Kayıtlar Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement