Ortaca Emniyet Müdürlüğü, otizmli gence doğum günü sürprizi yaptı - Son Dakika
Yaşam

Ortaca Emniyet Müdürlüğü, otizmli gence doğum günü sürprizi yaptı

Ortaca Emniyet Müdürlüğü, otizmli gence doğum günü sürprizi yaptı

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, otizmli Kemal Deniz Yıldırım'ın doğum günü için sürpriz yaparak onu polis otosuyla gezdirdi ve müzik aleti hediye etti. Engelli gencin ailesi, polis ekiplerine teşekkür ederken, Kemal'in mutluluğunun herkesin mutluluğu olduğunu belirtti.

24.08.2023 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri otizimli Kemal Deniz Yıldırım'a doğum günü sürprizi yaptı.

Engelli gencin ailesiyle görüşen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 17 yaşındaki Yıldırım'ı polis otosuyla gezdirdikten sonra doğum günü için müzik aleti hediye etti.

Polis ekiplerine teşekkür eden anne Birgül Yıldırım, gazetecilere, otizm tanısı 2,5 yaşında konulan oğlunun şimdi 17 yaşında çok güzel bir çocuk olduğunu söyledi.

O günden bugüne eğitim sürecinin devam ettiğini belirten Yıldırım, "Çok mutlu bir çocuk, hiçbir zaman karamsar değil. O karamsar olmadığı için biz de karamsar değiliz. Ona ne verilirse kat be kat karşılığını bize veriyor." dedi.

Polis ekiplerinin her doğum gününde ve özel günlerde ziyarete geldiğini anlatan Yıldırım, "Ortaca Emniyetine çok teşekkür ediyoruz. Kemal polisleri çok seviyor. Emniyetin önünden her geçimizde mutlaka uğrar. Oradaki çalışanlardan biri oldu neredeyse. Bize de sürpriz yaparlar, doğum gününde özellikle. Çok mutlu oluyoruz, onun mutluluğu hepimizin mutluluğu demek. Hep onun için uğraşıyoruz zaten." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Ortaca Emniyet Müdürlüğü, otizmli gence doğum günü sürprizi yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement