Pursaklar Belediyesi, 170 çocuk için sünnet şöleni düzenledi - Son Dakika
Yaşam

Pursaklar Belediyesi, 170 çocuk için sünnet şöleni düzenledi

Pursaklar Belediyesi, 170 çocuk için sünnet şöleni düzenledi

Pursaklar Belediyesi, Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan spor salonunda 170 çocuk için sünnet şöleni düzenledi. Şölen sırasında çocuklara bisiklet dağıtıldı. Şölen, animatörler, pamuk şeker ve dondurma ikramlarıyla renklendi. Şölenin ardından 170 sünnet çocuğuna bisiklet hediye edildi.

11.08.2023 22:44  Güncelleme: 22:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediyesinden çocuklar için sünnet şöleni

Pursaklar Belediyesi 170 sünnet çocuğu için bisiklet dağıttı

ANKARA - Pursaklar Belediyesi 170 sünnet çocuğu için sünnet şöleni düzenlendi ve sünnet çocuklarına bisiklet dağıttı.

Pursaklar Belediyesi, Mimar Sinan Mahallesinde bulunan spor salonunda çocuklar için sünnet şöleni düzenledi. Bu sene ikincisi yapılan sünnet şöleni saat 19: 30'da başladı. Şölene gelen çocuklara ve ailelerine pamuk şeker ve dondurma ikram edilirken çocukların eğlenmeli için animatörler ise görev yaptı. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin şölenden önce sünnet çocukları ile fotoğraf çektirdi. Şölen Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualar ile başladı. Çocukların eğlenmesi için şölende illüzyon gösteri sahnelendi. Şölende Ankara'da tanınan sanatçılardan Engincan sahne aldı. Şölenin ardından 170 sünnet çocuğu 170 adet bisiklet dağıtıldı.

Şölende konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Bu yıl ikincisini düzenlendiğimiz sünnet şölenimiz coşku ile devam ediyor. 170 evladımız erkekliğe ilk adımlarını attı. Çok steril hastane ortamlarında sünnetleri yapıldı ve bugün de düğünlerini ve aslında şölenlerini yapıyoruz. Her bir evladımızın kıyafetinden hediyelerine kadar ayarlandı. Aileler ile birlikte neşe içinde bir sünnet şöleni hazırlamış olduk" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Pursaklar Belediyesi, 170 çocuk için sünnet şöleni düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement