Şanlıurfa'da Otomobil Sulama Kanalına Düştü: 5 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Yaşam

Şanlıurfa'da Otomobil Sulama Kanalına Düştü: 5 Kişi Hayatını Kaybetti

Şanlıurfa\'da Otomobil Sulama Kanalına Düştü: 5 Kişi Hayatını Kaybetti

Şanlıurfa'da sulama kanalına düşen otomobilde 5 kişi hayatını kaybetti. Kazada ayağı kırılan Hasan Çetin'in ise hastanedeki tedavisi sonrası taburcu edildiği belirtildi. Çetin, polise verdiği ifadede, yolun ortasına aniden çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaparken otomobilin kontrolünü kaybettiğini söyledi.

07.05.2023 12:19  Güncelleme: 12:22

BABA: ÖNÜME KÖPEK ÇIKTI

Şanlıurfa'da sulama kanalına düşen otomobilde eşi ile 4 çocuğunu kaybeden, 1 çocuğu da kaybolan ve kazada ayağı kırılan Hasan Çetin, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

?Poliste ifadesi alınan Çetin, akraba ziyaretinde döndüğünü ve yola aniden çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaptığını belirterek, "Stabilize yolda ilerlerken aniden önüme köpek çıktı. Köpeğe çarpmamak için manevra yapınca yolun da etkisiyle direksiyon kontrolünü kaybettim ve otomobil sulama kanalına düştü. Kendi imkanımla çıkarak yardım istedim" dedi. Eşi ve çocuklarımın acı haberini alınca büyük üzüntü yaşadığını anlatan Çetin, ifadesinin ardından savcılıkça serbest bırakıldı. Öte yandan kaybolan Aysun Çetin'i (9) arama çalışmaları sürüyor. Daha önce suda kaybolduğu belirtilen 1 yaşındaki Müslüm Çetin'in ise hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Şanlıurfa'da Otomobil Sulama Kanalına Düştü: 5 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement