Siirt'te otomobil devrildi: Sürücü ve hamile kadın yaralandı - Son Dakika
Yaşam

Siirt'te otomobil devrildi: Sürücü ve hamile kadın yaralandı

Siirt\'te otomobil devrildi: Sürücü ve hamile kadın yaralandı

Siirt'in Şirvan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil devrildi ve sürücü ile hamile bir kadın yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

14.11.2023 23:33  Güncelleme: 23:35

Siirt'in Şirvan ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü ile hamile bir kadın yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Elmadalı köyünde, Hüseyin A. (28) yönetimindeki otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kazada sürücü ile hamile olduğu öğrenilen Ceylan A. (28) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar, ilk tedavilerinin ardından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hamile kadının durumu ağır olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Siirt'te otomobil devrildi: Sürücü ve hamile kadın yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement