Söke Belediyesi, Kenti Çiçeklerle Renklendiriyor - Son Dakika
Yaşam

Söke Belediyesi, Kenti Çiçeklerle Renklendiriyor

Söke Belediyesi, Kenti Çiçeklerle Renklendiriyor

Söke Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yeşil alanlarda devam eden bakım-onarım çalışmalarının yanı sıra kendi serasında yetiştirdiği çiçeklerle kenti renklendiriyor. Mevsimlik çiçekler, Söke Belediyesi'ne ait seradan çıkarılarak kentin çeşitli noktalarındaki refüjlere dikiliyor. Başkan Mustafa İberya Arıkan, park ve yeşil alanların daha konforlu kullanımı için çalışmaların yoğunlaştığını belirtti.

03.07.2023 16:29

Söke Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yeşil alanlarda devam eden bakım-onarım çalışmalarının yanı sıra kenti kendi serasında yetiştirdiği çiçeklerle renklendiriyor.

Söke Belediyesi'ne ait serada yetiştirilen mevsimlik çiçekler, kentin çeşitli noktalarında bulunan refüjlere dikilmeye başladı. Ekipler tarafından tüm park, yeşil alan ve refüjlerde mevsimlik çiçek dikimi çalışmalarına devam ediliyor.

Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, "İlçedeki tüm parklarda ağaç, çim, oyun ve oturma alanlarının bakımlarının yanında, park ve yeşil alanların halkımız tarafından daha konforlu şekilde kullanımı sağlamak amacıyla çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Çiçeklendirme çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz. Söke'miz mevsimlik çiçeklerimizle renkleniyor" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Söke Belediyesi, Kenti Çiçeklerle Renklendiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement