Taksi çukura girdi, şoförü isyan etti - Son Dakika
Yaşam

Taksi çukura girdi, şoförü isyan etti

Taksi çukura girdi, şoförü isyan etti

Tekirdağ Çorlu'da bir ticari taksi, duraktan dönüş aldığı sırada fark etmeyerek yaklaşık 1 metre derinliğindeki çukura düştü. Taksi sürücüsü olaydan yara almadan kurtulurken, otomobilde hasar meydana geldi. Çevredeki vatandaşlar belediyenin ilgisizliğine tepki gösterdi.

07.11.2023 19:58  Güncelleme: 20:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taksi çukura girdi, şoförü isyan etti

TEKİRDAĞ - Tekirdağ Çorlu'da bir ticari taksi, duraktan dönüş aldığı sırada fark etmeyerek yaklaşık 1 metre derinliğindeki çukura düştü. Otomobil sürücüsü olaydan yara almadan kurtulurken, otomobilde hasar meydana geldi.

Hıdırağa Mahallesi Salih Omurtak Caddesi ile Yoğurtçu Sokak yol ayrımında yaklaşık 1 metre derinliğinde çukur oluştu. 2 gün sonra müşteri götürmeye çıkan taksici fark etmeyerek çukura daldı. Yaklaşık 1 metre derinliğindeki çukura düşen taksi hareket edemez hale gelerek, maddi hasar gördü.

Sürücü ve yolcu olayı yara almadan atlatırken, çevrede toplanan vatandaşlar, belediyenin ilgisizliğine tepki gösterdi.

"Zararı mı kim karşılayacak?"

Taksi sürücüsü, "Daha geçen gün söyledik, gelsinler bu çukuru kapatsınlar diye ama demek ki duymazdan gelindik. Oraya duba koymuştuk, dubayı da çalmışlar. Ben de hastaneye acil müşteri götürmeye diye çıkarken, dubanın da olmaması nedeniyle fark etmeden çukura daldım. Yazık günah, şimdi mağdur oldum, kim karşılayacak benim zararı mı?" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Taksi çukura girdi, şoförü isyan etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement