Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kaza: 3 kişi hayatını kaybetti - Son Dakika
Yaşam

Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kaza: 3 kişi hayatını kaybetti

Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kaza: 3 kişi hayatını kaybetti

Manisa'nın Kula ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada, sürücü ve yanındaki 2 kişi hayatını kaybetti. Kazada ayrıca bir kişi ağır yaralandı.

12.11.2023 15:25  Güncelleme: 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MANİSA'nın Kula ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan hafif ticari araç Gediz Nehri'ne uçtu. Kazada sürücü Çağlar Uzun (28) ile yanındaki annesi Gülşen Uzun (60) ve arkadaşı Naci Şen (32) yaşamını yitirdi.

Kaza, saat 09.30 sıralarında İzmir- Ankara D300 kara yolu Yurtbaşı Mahallesi yakınlarındaki Gediz Köprüsü'nde meydana geldi. Uşak yönünden İzmir yönüne giden Çağlar Uzun yönetimindeki 64 AJ 516 plakalı hafif ticari araç, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkıp, Gediz Nehri'ne uçarak ters döndü. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, polis ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Kurtarma ekipleri, büyük bir bölümü suya gömülen hafif ticari aracın sürücüsü Çağlar Uzun ile annesi Gülşen Uzun ve arkadaşı Naci Şen'i çıkardı. Ekipler, Çağlar Uzun ile Naci Şen'in hayatını kaybettiğini belirledi. Gülşen Uzun da ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.  kişinin cansız bedenleri otopsi için Kula Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Acı haberi alıp kaza yerine gelen ölenlerin yakınları, sinir krizi geçirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kaza: 3 kişi hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement