Zihinsel engelli Gamze'nin gelin olma hayali komşularıyla gerçekleşti - Son Dakika
Yaşam

Zihinsel engelli Gamze'nin gelin olma hayali komşularıyla gerçekleşti

Kahramanmaraş merkezli depremlerde evlerinin yıkılması nedeniyle Mersin'in Tarsus ilçesine yerleşen zihinsel engelli Gamze Girişit'in gelin olma hayali, komşularının düzenlediği temsili düğün töreniyle gerçekleşti. Gelinlik giydirilen Girişit'e kına yakıldı ve takı takıldı. Komşularıyla birlikte oyunlar oynayan Gamze Girişit, mutluluğunu paylaşan komşularına teşekkür etti.

12.07.2023 20:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerde Adıyaman'daki evlerinin yıkılması nedeniyle Mersin'in Tarsus ilçesine yerleşen zihinsel engelli Gamze Girişit'in (32), gelin olma hayalini komşuları, sürpriz temsili düğün töreni ile gerçekleştirdi.

Depremden önce annesini kaybeden zihinsel engelli Gamze Girişit, babası ve kardeşleriyle birlikte Tarsus ilçesine yerleşti. Genç kızın gelin olma hayalini öğrenen komşuları, onun için temsili bir düğün töreni düzenledi. Gelinlik giydirilen Girişit'e bir kafede gerçekleştirilen törende kına yakıldı, takı takıldı. Komşularıyla tören boyuncu oyun oynayıp pisten inmeyen Gamze Girişit'i mutluluğuna ortak olan komşuları da ona eşlik etti. Gamze Girişit'in ailesi de bu organizasyonu gerçekleştiren komşularına teşekkür etti. (DHA)

Zihinsel engelli Gamze\'nin gelin olma hayali komşularıyla gerçekleşti
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Zihinsel engelli Gamze'nin gelin olma hayali komşularıyla gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement