10 Ekim Katliamında Yaşamını Yitiren Babası İçin Yapılan Anmada Konuşan Çağlayan Bozacı Gözaltına Alındı - Son Dakika
Yerel

10 Ekim Katliamında Yaşamını Yitiren Babası İçin Yapılan Anmada Konuşan Çağlayan Bozacı Gözaltına Alındı

Terör örgütü IŞİD’in Ankara'da yaptığı 10 Ekim katliamında yaşamını Osman Turan Bozacı, Rize’nin Pazar ilçesindeki mezarı başında anıldı. Anmada, Bozacı’nın oğlu Çağlayan Bozacı da bir konuşma yaptı. Çağlayan Bozacı, burada yaptığı konuşma nedeniyle gözaltına alındı.

11.10.2022 15:35  Güncelleme: 15:40

GENÇAĞA KARAFAZLI

Terör örgütü IŞİD'in Ankara'da yaptığı 10 Ekim katliamında yaşamını Osman Turan Bozacı, Rize'nin Pazar ilçesindeki mezarı başında anıldı. Anmada, Bozacı'nın oğlu Çağlayan Bozacı da bir konuşma yaptı. Çağlayan Bozacı, burada yaptığı konuşma nedeniyle gözaltına alındı.

Rize Fındıklı Demokrasi Güçleri, 10 Ekim katliamının 7'nci yıl dönümü nedeniyle dün Fındıklı Meydan'da basın açıklaması yaptı. Açıklamanın ardından, katliamda yaşamını yitiren 103 kişiden biri olan Osman Turan Bozacı'nın Pazar'daki mezarı başında ve Elif Kanlıoğlu'nun Arhavi'deki mezarı başında anma töreni düzenlendi.

Pazar'daki anmada, Osman Turan Bozacı'nın oğlu Çağlayan Bozacı da bir konuşma yaptı. Çağlayan Bozacı, bu konuşma nedeniyle dün akşam saatlerinde Pazar'daki evinde jandarma tarafından gözaltına alındı.

Çağlayan Bozacı'nın jandarma karakolunda ifade vermediği ve barodan avukat talep ettiği öğrenildi.

Çağlayan Bozacı, geçen yılki anma töreninde yaptığı konuşmanın ardından da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınmış, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.

10 Ekim Katliamında Yaşamını Yitiren Babası İçin Yapılan Anmada Konuşan Çağlayan Bozacı Gözaltına Alındı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel 10 Ekim Katliamında Yaşamını Yitiren Babası İçin Yapılan Anmada Konuşan Çağlayan Bozacı Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement