10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika
Yerel

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

AK Parti Adana İl Başkan Vekili Kamil Yıldırım,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

10.01.2012 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adana İl Başkan Vekili Kamil Yıldırım,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Yıldırım, mesajında, farklı düşüncelere açık ve farklı fikirleri tarafsız bir şekilde ortaya koyan basının önemine değindi.

Ulusal ve yerel bazda yayın yapan basının, toplumun bilinçlenmesinde son derece önemli rolü olduğunu kaydeden Yıldırım, basının demokrasilerin önemli bir unsuru olduğuna işaret etti.

Yıldırım şunları kaydetti:

"Ülkemiz insanının haber alma ve haberdar olma özgürlüğüne hizmet eden basınımız aynı zamanda kişiler ve kurumlar arasındaki bilgi akışını sağlayarak önemli bir görevi de ifa etmiş oluyorlar. Bu görevlerini yerine getirme sürecinde daima güç koşullarla mücadele eden gazetecilerimizin hayatımızdaki önemi tartışılmaz bir gerçektir. Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini ve bildiklerini samimiyetle, özgürce yazmalıdırlar.

Basınımız, ülkemiz ve Adana'nın gelişimine tarafsız, özgür ve ilkeli duruşuyla büyük katkılar sağlamıştır. Bundan sonrada bu sorumluluk bilinci içinde yayınlarını başarıyla sürdüreceklerdir. Bu vesileyle tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en kalbi duygularımla kutlar, çalışma hayatlarının bundan sonraki bölümünde başarılar dilerim."

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement