24 Kasım Öğretmenler Günü Hentbol Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

24 Kasım Öğretmenler Günü Hentbol Turnuvası Düzenlendi

24 Kasım Öğretmenler Günü Hentbol Turnuvası Düzenlendi

Osmaniye'de 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında hentbol turnuvası düzenlendi.

23.11.2013 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'de 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında hentbol turnuvası düzenlendi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa organize ettiği turnuvaya, toplam 4 takım ve 70 sporcu katıldı.

Atabey Koleji Hentbol Antrenörü Kadir Kaçmaz yaptığı açıklamada, özel bir turnuva olmasına rağmen, katılımın yüksek olmasının mutluluk verici olduğunu belirtti. Kaçmaz, amaçlarının çocuk yaşta spora olan ilgiyi artırmanın yanı sıra gençlerin sosyalleşmesine katkı sağlamak olduğunu belirterek, birinci olan takımın sponsorluk görevini üstlenen Atabey Koleji'ne ve organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Turnuva kapsamında dereceye giren takım ve sporculara İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Hanifi Kaplan, Atabey Koleji Kurucusu İlyas Olcay ve Hentbol İl Temsilcisi Aylin Başlamışlı tarafından madalya ve kupanın yanı sıra eşofman hediye edildi.

Turnuvada birinci gelen Atabey Koleji sporcuları verilen hediyeleri almayarak centilmence ikinci olan Şehit Piyade Er Mevlüt Aydoğan Ortaokulu ve üçüncü olan Mimar Sinan Ortaokulu hentbol takımlarına hediye ettiler. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 24 Kasım Öğretmenler Günü Hentbol Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement