651. Tarihi Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

651. Tarihi Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz Açıklaması

651.Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı kazanan Ali Gürbüz, çok çalıştığını ve emeğinin karşılığını almaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

08.07.2012 20:20

651. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı kazanan Ali Gürbüz, çok çalıştığını ve emeğinin karşılığını almaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Gürbüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, altın kemere bir adım daha yaklaştığını söyledi.

Gelecek yıl da başpehlivan olup altın kemerin ebedi sahibi olmak istediğini ifade eden Gürbüz, "Çok çalışmıştım. Emeğimin karşılığını aldım, mutluyum. Seneye inşallah altın kemeri alıp, Antalya'ya, Belek'e armağan ederiz" diye konuştu.

Ali Gürbüz'ün annesi Hatice Gürbüz de eşi Recep Gürbüz'ün, 1988 yılında Kırkpınar'da başpehlivan olduğunu anımsatarak, "Babasının emanetini almak için yola çıkmıştık. İnşallah altın kemeri alacağız" ifadesini kullandı.

Ali Gürbüz'ün antrenörü Durmuş Durmuş da Ali Gürbüz'ün, 8 yaşından beri geldiği Kırkpınar'da hep kürsüye çıkarak kendilerini gururlandırdığını kaydetti.

Muhabir: Özgün Tiran/ Salih Baran/ Yahya Oğuz

Yayıncı: Murat Taydaş - EDİRNE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 651. Tarihi Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement