7 Haziran Seçimlerine Doğru - Son Dakika
Yerel

7 Haziran Seçimlerine Doğru

7 Haziran Seçimlerine Doğru

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, “Biz milletimize hizmet etmek ve Karabüklü hemşerilerimizden vekalet almak için milletvekili adaylarımız ile bu yola çıktık” dedi.

02.05.2015 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, "Biz milletimize hizmet etmek ve Karabüklü hemşerilerimizden vekalet almak için milletvekili adaylarımız ile bu yola çıktık" dedi.

7 Haziran genel seçimleri doğrultusunda yoğun bir çalışma temposu içerisinde çalışmalarını sürdüren AK Parti Karabük teşkilatı, esnaf ziyaretleri, ev toplantıları ve seçim bürosu açılışları ile seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Parti iktidarının gerçekleştirdiği her projede her hizmette Türkiye'nin kalkınmasının planlandığını vurgulayan Saylar, "12 yıllık AK Parti iktidarımız döneminde Karabük'ümüze çok büyük yatırımlar gerçekleştirildi. Yol çalışmaları, tüneller, kamu kurumları, üniversite, yüzme havuzu gibi birçok alanda büyük yatırımlar gerçekleştirildi. Şimdi yeniden bir seçim trafiği içerisine girildi. Diğer siyasi partilerde olduğu gibi AK Partimizde de seçim bildirgesi açıklandı. Bizlerde verdiğimiz her sözün arkasında durarak vaatlerimizi tek tek gerçekleştirdik. Allah'a çok şükür verdiğimiz sözlerden hiçbirinde de Karabüklü hemşerilerimize mahcup olmadık. Şuanda Keltepe Kayak Merkezi çalışmalarımız sürüyor ve burayı da hizmete açmak adına yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Biz yaptığımız işlerde günü değil, geleceği düşünüyoruz. Karabük'ümüzün geleceğini düşünerek yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Karabük'e ne yapıldı diyenler gözlerini kapatan, gözlerini açıp çevresine bakmayanlardır. Çok şükür AK Parti iktidarımız, Karabük'ümüze güzel yatırımlar yaparak şehrimize bambaşka bir çehre kazandırdı" dedi.

"SEÇİM BİLDİRGESİ YAYINLAMAK İLE HER ŞEY BİTMİYOR"

Siyasi partilerin açıklamış olduğu seçim bildirgelerinden de bahseden Saylar, " Nasip olursa 35-36 gün sonra milletvekili seçimleri gerçekleşecek. Siyasi partiler hemen hemen seçim bildirgelerini yayınladılar. Şimdi muhalefet partisi seçim bildirgesinde şunu yapacağız, bunu gerçekleştireceğiz diyor; soruyorum nasıl yapacak bunları acaba. Dönemin SSK Genel Müdürü iken yaptıkları ortada. Ülkeyi felakete sürüklüyordu. İşte bunları şunu için söylüyorum. AK Parti'nin farkı burada ortaya çıkıyor. Bizler her daim halkımıza tutabileceğimiz sözleri verdik. Hiçbir zaman yapamayacağımız bir şeyin sözünü vermedik. Allah'ın izniyle de bu seçimde de söylemiş olduğumuz her sözü yerine getirmek adına çalışacağız ve yapacağız. Yani her şey seçim bildirgesi yayınlamak ile bitmiyor. Verdiğiniz vaatleri yerine getirmeniz gerekiyor. AK Parti'mizde şükürler olsun bu konu da alnı ak" diye konuştu.

"ADAYLARIMIZ GECDE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR"

Milletvekili adayları ve teşkilat kademeleri ile uyum içerisinde çalışmaları sürdürdüklerini belirten Saylar, "7 Haziran genel seçimlerine adaylarımız ve teşkilat kademelerimiz ile yoğun bir çalışma temposu içerisinde hazırlanıyoruz. Her gün mahalle, esnaf, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri ve seçim büroları açılışları gerçekleştirerek çalışıyoruz. İlçelerimizde de teşkilatlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Herkes dört koldan çalışıyor. Adaylarımız Osman Kahveci ve Sedat Namal her gün farklı yerlerde çalışmalarına devam ediyor. Teşkilatlarımız ile büyük bir aile olmanın avantajı da bizleri daha da güçlü kılıyor. İnşallah 7 Haziran akşamı bambaşka bir Karabük için yine yeniden halkımız AK Parti ile yola devam diyecek ve seçimi 2-0 alarak hizmetlere devam diyeceğiz" ifadelerini kullandı. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 7 Haziran Seçimlerine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement