75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu'na Çok Amaçlı Salon Yapıldı - Son Dakika
Yerel

75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu'na Çok Amaçlı Salon Yapıldı

İzmit Belediyesi tarafından 75.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda yaptırılan öğretmenler odası ile çok amaçlı salon düzenlenen törenle hizmete açıldı.

16.02.2012 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından 75.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda yaptırılan öğretmenler odası ile çok amaçlı salon düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki okulda düzenlenen törende konuşan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, şimdiye kadar 32 okulda öğretmenler odası, kütüphane ve çok amaçlı salon yapıldığını hatırlatarak " 'Bu tür hizmetler belediyenin asli görevi değildir' diyerek kendimizi eğitime yatırımın dışında tutmamız söz konusu değildir. Eğitim kurumlarımızın fiziki ve teknoloji açısından modern hale gelmesi için imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Eğitimde fırsat eşitliğinden yana olduklarını vurgulayan Doğan, şunları söyledi:

"Bu yüzden de yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın en iyi şartlarda yetişmesi için eğitime destek olmayı kendimize görev kabul ediyoruz. Eğitime yapılan harcamayı geleceğe yapılan yatırım olarak görüyoruz. Bizler de herkesin kitap okumasından yanayız. Herkesin elinde kitap olsun. Okuma kampanyalarına da destek olmayı sürdüreceğiz. Yeter ki bizden kitap istensin."

İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar da İzmit Belediyesi sayesinde salonsuz okul kalmayacağını belirterek "Salon açmaya yetişemiyoruz. Eğitim sevdalısı bir belediye başkanımız olduğu için çok mutluyuz. İzmit Belediyesi her türlü etkinliğimizde yanımızda. Anneleri, babaları, öğretmenleri kısacası herkesi kitap okumaya davet ediyoruz. Geçtiğimiz yıl İzmit Belediyesi okullarımıza çok sayıda kitap bağışında bulunmuştu" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Okul Müdürü Mehmet Özmen, Doğan'a katkılarından dolayı plaket verdi.

Daha sonra 20 kişilik öğretmenler odası ile 55 kişi kapasiteli çok amaçlı salonun açılışı yapıldı.

- KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu'na Çok Amaçlı Salon Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement