86 Metrelik Süper Lüks Yat İlgi Çekti - Son Dakika
Yerel

86 Metrelik Süper Lüks Yat İlgi Çekti

Önceki yıllarda dünyanın en iyi yatı seçilen 86 metre uzunluğundaki "Sunrays", Muğla'nın gözde turizm merkezi Marmaris'e geldi.

04.10.2015 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önceki yıllarda dünyanın en iyi yatı seçilen 86 metre uzunluğundaki  "Sunrays", Muğla'nın gözde turizm merkezi Marmaris'e geldi.

İlçedeki marinalara sığmadığı için Marmaris Limanı'nın küçük rıhtımına yanaştırılan süper lüks yat, vatandaşların ve turistlerin ilgi odağı oldu. Yakıt ve erzak ikmali yapılan yatı merakla izleyenler, önünde hatıra fotoğrafları çektirdi.

Liman yetkilileri yatın kime ait olduğu hakkında açıklama yapmazken, dünya genelindeki mega lüks yatlarla ilgili yayın yapan internet sitelerinde "Sunrays"in daha önce Ummanlı iş adamı Mohammed Al Barwani'ya ait, son sahibinin ise Hintli iş adamı Ravi Ruia olduğu bilgisi yer alıyor.

Hollanda'daki Oceanco tersanesinden Mart 2010'da denize indirilen yatın, Uluslararası Süperyat Derneği (ISS) tarafından 2010'un en iyi yatı seçildiği belirtildi. "Sunrays"in, 86 metre uzunluğunda ve 14 metre genişliğinde olduğu, içerisinde her türlü lüksü barındırdığı kaydedildi.

23 personeli bulunan lüks yat daha önce de Marmaris Limanı'na demirlemişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 86 Metrelik Süper Lüks Yat İlgi Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement