Aa 94 Yaşında - Son Dakika
Yerel

Aa 94 Yaşında

Aa 94 Yaşında

Milli Savunma Bakanı Yılmaz, AA'nın kuruluşunun 94. yıl dönümü kutladı.

05.04.2014 16:13

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Anadolu Ajansı'nın (AA) kuruluşunun 94. yıl dönümünü kutladı.

Memleketi Sivas'ta temaslarda bulunan Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AA'nın, Türkiye'nin sesini dünyaya duyurmak için 94 yıl önce kurulduğunu ve bu görevi hakkıyla yerine getirdiğini söyledi.

AA'nın, Türkiye'nin istiklal ve istikbal mücadelesinde her zaman milletin sesi olduğunu belirten Yılmaz, "Bu fonksiyonu ilk kurulduğu andan itibaren bugüne kadar devam ettiren Anadolu Ajansı'na başarılar diliyorum. Başta Genel Müdür olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerinin ve çalışanlarının hepsinin Allah yüzünü ak etsin diyorum, yüz aklığı iki cihana bedel diyorum" diye konuştu.

Yılmaz, AA çalışanlarına başarılar diledi. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aa 94 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement