Aa'dan Tepe ve Bozkuş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Aa'dan Tepe ve Bozkuş'a Ziyaret

AA Erzurum Bölge Müdürü Konuk, Kars Valisi Tepe ve Belediye Başkanı Bozkuş'u ziyaret etti.

29.01.2014 13:10

Anadolu Ajansı (AA) Erzurum Bölge Müdürü Emine Konuk, Kars Valisi Eyüp Tepe ve Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'u ziyaret etti.

Konuk, Vali Tepe'yi ziyaretinde, AA'nın çalışmaları hakkında bilgi verdi. AA'nın çok dilde yayın yaptığını belirten Konuk, "Ajansımız son yıllarda atılım yapmış durumda. Yurt içinin yanı sıra yurt dışında da önemli merkezlerde ofislerimiz açıldı. Bu sayede abonelerimize çok geniş bir coğrafyadan haber servis etmeye başladık" dedi.

AA Erzurum Bölge Müdürlüğüne Kars, Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Erzurum illerinin bağlı olduğunu ifade eden Konuk, bu illerden gelen haberleri Erzurum'dan abonelere servis ettiklerini söyledi.

Vali Tepe de ajansın çalışmalarının kayda değer olduğunu, artık yabancı kanallarda bile Türk ajanslarının logolarını görmenin mümkün olduğunu söyledi. AA'nın köklü bir kuruluş olduğunu dile getiren Tepe, ajans personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Konuk, Kars Belediye Başkanı Bozkuş'u da ziyaret ederek, ajansın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

AA Bölge Müdürü Konuk, ziyaretlerinde, Tepe ve Bozkuş'a AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün mektubu ile AA'nın 2013 yılı almanağını takdim etti.

AA'nın Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere üç dilde hazırladığı üç farklı yıllıkta, 2013'teki önemli olaylar çarpıcı fotoğraflarla sunuluyor. AA Kurumsal İletişim Direktörlüğü öncülüğünde tüm haber editörlüklerinin desteğiyle titiz bir çalışma sonucu tasarlanan yıllıklarda, yüksek çözünürlüklü 300'e yakın fotoğraf bulunuyor. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aa'dan Tepe ve Bozkuş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement