Adana'da Ambulansla Otomobil Çarpıştı - Son Dakika
Yerel

Adana'da Ambulansla Otomobil Çarpıştı

Adana\'da Ambulansla Otomobil Çarpıştı

Adana'nın Kozan İlçesinde Ambulansla Otomobilin Çarpışması Sonucu Meydana Gelen Kazada 2 Sağlık Görevlisi Yaralandı.

21.02.2011 22:41

Adana'nın Kozan ilçesinde ambulansla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 sağlık görevlisi yaralandı. Yaralı sağlık görevlileri bir ambulansın arzalı diğerinin de ilçe dışında olması nedeniyle kamyonetle hastaneye kaldırıldı.

Kaza, akşam saatlerinde Tufanpaşa Mahallesi İmam Hatip Kavşağında meydana geldi.

Mustafa Tüfekli yönetimindeki 01 UA 559 plakalı otomobil ile 29 yaşındaki Mehmet Birgül yönetimindeki içinde hasta olan özel bir hastaneye ait 01 RB 919 plakalı ambulans, çarpıştı. Kazada, ambulans sürücüsü Mehmet Birgül ve sağlık görevlisi 23 yaşındaki Muhammet Ali Canpolat yaralandı. Yaralıların ilk müdahaleleri, Mustafa Bedir ve Yılmaz Tunç adlı doktorlar tarafından kaldırımda yapıldı. Yaralı sağlık personelleri, ilçedeki iki 112 Acil ambulansından birinin görevli olarak şehir dışında diğerinin de arızalı olması nedeniyle yoldan geçen 80 KB 842 ve 06 BF 2054 plakalı kamyonetlerle hastanelere kaldırıldı.

Yaralılardan Mehmet Birgül, Özel Sevgican Hastanesi'nde, Muhammet Ali Canpolat ise Kozan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, kaza sırasında ambulansta bulunan hasta 59 yaşındaki Mustafa Kaya ile refakatçi 46 yaşındaki Fatma Kaya da polis minibüsü ile Kozan Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Adana'da Ambulansla Otomobil Çarpıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement