Adana'da İzinsiz Gösteri - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adana'da İzinsiz Gösteri

15.06.2014 19:32

Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki olayları bahane ederek izinsiz gösteri yapan gruba müdahale edildi Göstericiler tarafından silah kullanılması üzerine özel harekat polisleri sevk edildi.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yaşanan olayları bahane ederek izinsiz gösteri yapan gruba müdahale edildi.

Merkez Seyhan ilçesi Güneykuşak Bulvarı'nda toplanan grup, barikat kurup yolu yaya ve araç trafiğine kapattı. Bunun üzerine polis, gruba dağılması yönünde uyarıda bulundu. Polise taş, havai fişek ve molotofkokteyliyle karşılık veren gruba tazyikli su ve biber gazıyla müdahale edildi.

TOMA'lara taş ve sopalarla saldıran gruptan bir kişi aracın lastiğini bıçakla patlattı.

Grupta bulunan yüzleri maskeli kişiler tarafından ateş açılması üzerine ise bölgeye özel harekat polisleri sevk edildi. Diğer polislerin ise çelik yelek giydiği görüldü.

Olay yerine gelen Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, eylemciler arasından gelen bir grupla eylemin sonlandırılması amacıyla konuştu. Zeybek, polisin müdahalesini eleştiren kişiye "Devlet görevini nasıl yapacağını size mi soracak?" diyerek tepki gösterdi. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana'da İzinsiz Gösteri - Son Dakika


Advertisement