Adana Demirspor, Arıkan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Adana Demirspor, Arıkan'ı Ziyaret Etti

Adana Demirspor, Arıkan\'ı Ziyaret Etti

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Önder Serin, Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Avcı'yı ziyaret ederek, görüş alış verişinde bulundu.

27.07.2012 12:46  Güncelleme: 14:12

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Önder Serin, beraberindeki yöneticiler ile birlikte merkez ilçe Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Avcı'yı ziyaret ederek, görüş alış-verişinde bulundu.

Önder Serin, Kulüp İkinci Başkanı Ali Uğur Akbaş, Asbaşkan Aziz Kaya, Basın Sözcüleri İzzettin Turgut ve Casim Korkmaz, Federasyon Sorumluları Kutfedi Kılınç ve Kazım Bilcan, Amatör Spor Kulüpler Sorumlusu Ramazan Çimen'in yanı sıra Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu Murat Çardak ile birlikte ilk ziyaretini Çukurova Belediyesi'ne gerçekleştirdi.

Yıldıray Arıkan'ın makamında gerçekleştirilen ziyarette Serin, Adana Demirspor'a olan katkı ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Arıkan'a plaket ve mavi-lacivertli renkleri taşıyan tespih hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çukurova Belediye Başkanı Arıkan, "Bu tespihi Adana Demirsporumuzun maçlarını izlerken, stresten değil, büyük bir keyif ile çekeceğim" dedi.

Önder Serin, başkanlığındaki 'mavi-lacivertli heyet', günün ikinci ziyaretini ise İl Emniyet Müdürlüğü'ne yaptı. Burada İl Emniyet Müdürü Mehmet Avcı ile makamında bir araya gelen yöneticiler, Kulüp Başkanı Serin, Mehmet Avcı'ya da mavi-lacivert renklerden oluşan bir tespih hediye etti. Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu ve Emniyet Müdürü Avcı, kulübün çalışmaları konusunda bir süre sohbet etti. Avcı, mavi-lacivertli yönetim kuruluna başarılı bir sezon geçirilmesi dileğinde bulundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Demirspor, Arıkan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement