Adana Ekonomi Platformu, Milletvekillerini Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Adana Ekonomi Platformu, Milletvekillerini Ağırladı

Adana Ekonomi Platformu, Milletvekillerini Ağırladı

Adana’da sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin bir araya gelerek kurduğu Adana Ekonomi Platformu, bu kez Adanalı milletvekillerini ağırladı.

08.12.2015 12:37

Adana'da sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin bir araya gelerek kurduğu Adana Ekonomi Platformu, bu kez Adanalı milletvekillerini ağırladı.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan'ın ev sahipliğinde ASKON Derneği binasında gerçekleşen toplantıya, Adana milletvekilleri Zülfikar İnönü Tümer, Mehmet Şükrü Erdinç, Tamer Dağlı ve Aydın Uslupehlivan katıldı.

Toplantıda Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Başkanı Süleyman Sönmez, Adana Genç İş Adamları Derneği (AGİAD) Başkanı Sefa Noyaner, Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş, Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya ve Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şube Başkanı Suat Yahşi de hazır bulundu.

Adana Ekonomi Platformu Başkanı Suat Yahşi'nin yönettiği toplantıda Adana Sanayi Odası'nın "Ceyhan Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi" hakkında hazırladığı sinevizyon sunumu ile Genel Sekreter Bora Kocaman, milletvekillerine bilgi verdi.

STK'ların bir araya gelip ortak noktada Adana için birlikte hareket etmelerinin önemine dikkat çeken milletvekilleri, bu durumdan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kentte oluşan bu birlik ve beraberlik havasına kayıtsız kalmayacaklarını, iktidar ve muhalefet milletvekilleri olarak Adana için kendilerinin de işin içinde olacaklarını ifade etti. Milletvekilleri, bu amaçla ilk olarak; Ceyhan Enerji İhtisas Bölgesi'nin Adana için daha kullanışlı olması adına kendilerine düşen ne varsa yapacaklarını söyledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Ekonomi Platformu, Milletvekillerini Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement