Adana İçin 206 Başvuru - Son Dakika
Yerel

Adana İçin 206 Başvuru

Adana İçin 206 Başvuru

ÇUKUROVA Genç İşadamları Derneği'nin düzenlediği 'Hayalimdeki Adana Proje Yarışması'na, 206 başvuru oldu.

16.05.2013 14:36  Güncelleme: 14:56

25 Aralık 2012 tarihinde lansmanı gerçekleştirilen, toplam 10 bin TL ödüllü yarışmaya başvurular, 18 Nisan 2013 tarihi itibariyle sona erdi. Yarışmada dereceye girenlere, 28 Mayıs'ta ödül verilmesi planlanıyor.

Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, ödül törenine tüm Adanalıları davet ederken, yarışma hakkında şu değerlendirmeyi yaptı:

"İlk kez yapılmasına ve kısa süreye rağmen 206 başvuru olması bizi çok mutlu etti. Yarışmaya, Adana'nın her kesiminden, her mahallesinden, her gelir düzeyinden, farklı yaş gruplarından proje ve fikirler yağdı. Katılım sayısı, bundan sonraki yapılacak benzer yarışmalara katılımın çok daha fazla olacağının bir işaretidir. Yarışma, güzel kentimiz, Çukurova'nın başkenti, İstanbul'dan sonra gelecekte yatırımlar açısından dikkat çeken bir il olan Adana'mız ile ilgili hayaller, beklentiler ve isteklerin de bir araya toplanmasını sağladı. Bu yarışmanın ödülü semboliktir. Çünkü, biz bu yarışma ile kentimize kazandırmak istiyoruz. Hayalimdeki Adana Proje Yarışması, Adana'da yaşayanların özlemlerini, beklentilerini ve isteklerini dile getirmiştir."

Sakarya, yarışmaya katılan proje ve fikirlerin bir kitapçık haline getirileceğini ve seçim sürecinde Adana'ya hizmet için yola çıkan belediye başkan adayları ile milletvekili adaylarına da sunulacağını kaydeti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Adana İçin 206 Başvuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement