Adanaspor'da Yönetim ile Oyuncular İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Adanaspor'da Yönetim ile Oyuncular İftarda Buluştu

Adanaspor\'da Yönetim ile Oyuncular İftarda Buluştu

PTT 1.Lig ekiplerinden Adanaspor'un yönetimi ve oyuncuları, Gaziantepspor ile oynanacak olan hazırlık maçı öncesi düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

16.07.2013 15:27

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un yönetimi ve oyuncuları, Gaziantepspor ile oynanacak olan hazırlık maçı öncesi düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Turuncu beyazlı takım, Çatalan'da yapılan antrenmanın ardından Kulüp Başkanı Bayram Akgül ve Teknik Direktör Ekrem Al'ın da katıldığı iftar yemeğine katıldı.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Gaziantespor ile ilk hazırlık maçına çıkacak olan Adanaspor'da Teknik Direktör Ekrem Al, hazırlık maçlarında skordan çok sahadaki mücadelenin önemli olduğunu belirtti. Bu maçın ardından kadro sayısında eksilme olacağına dikkat çeken deneyimli teknik adam, "Kampın ilk gününden bu yana günden üç idman yaptık.Oyuncularımı ilk kez hazırlık maçında görme şansı bulacağım.Bazı isimlerle ilgili kararımı bu karşılaşmadan sonra vereceğim.Ferhat dışında eksik oyuncumuz bulunmuyor. Kartepe kampı öncesi iyi bir hazırlık maçı olacak" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adanaspor'da Yönetim ile Oyuncular İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement