Afdos Üyeleri Frig Vadisini Gezdi - Son Dakika
Yerel

Afdos Üyeleri Frig Vadisini Gezdi

Afdos Üyeleri Frig Vadisini Gezdi

Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) üyeleri en son faaliyeti Frigya vadilerinin Selimiye ve Kıyır etabında gerçekleştirdi.

07.03.2016 15:01

Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) üyeleri en son faaliyeti Frigya vadilerinin Selimiye ve Kıyır etabında gerçekleştirdi.

AFDOS üyeleri tarafından Selimiye'de sırasıyla Selimiye İnleri, Roma Mezarları ve İbrahim İnleri gezildi. Daha sonra Kıyır Böcü İnleri mevkiinde Karanlık İn, Ali'nin İn ve Çamlı İn ziyaret edildi. Açık ve güneşli bir havada gerçekleştirilen etkinliğe Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) İl Temsilcisi Mitat Şener liderlik ederken, yöre ile ilgili bilgilendirme ise Arkeolog Eğitimci Mehmet Bozdağ tarafından yapıldı.

AFDOS üyeleri Selimiye'yi gezerken asker uğurlama etkinliğine de katılarak asker adayı ve ailesinin sevincini paylaştılar. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afdos Üyeleri Frig Vadisini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement