Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu Perdelerini Açtı - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu Perdelerini Açtı

Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu Perdelerini Açtı

Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu, yönetmenliğini Hasan Elmas'ın yaptığı ‘Karım Balım Peteğim’ isimli oyunla yeni sezona başladı.

20.02.2014 11:24

Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu, yönetmenliğini Hasan Elmas'ın yaptığı 'Karım Balım Peteğim' isimli oyunla yeni sezona başladı.

Georges Feaydeu tarafından kaleme alınan, Engin Karslıoğlu tarafından uyarlanan, Hasan Hüseyin Elmas tarafından derlenen komedi türü oyun, büyük beğeni topladı. Yaklaşık üç ay süren prova çalışmalarının ardından yepyeni bir oyunla tiyatro severlerin karşısına çıkan Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu'nun oyuncuları, sahneledikleri komedi türü oyunla izleyiciden tam not adı. Başarılı tiyatrocular, sergiledikleri oyunla profesyonelleri aratmadı. Rehberlik Araştırma Merkezi'nde sahnelenen oyunun galasına Afyonkarahisar halkı büyük ilgi gösterdi.

Galaya, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten'in yanı sıra Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksel Okulu (PMYO) Müdürü Mustafa Eker, Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Kazım Çengelci ile çok sayıda tiyatro sever katıldı. 30 Nisan tarihine kadar çarşamba ve cuma günleri gösterimde olacak oyunu izlemek isteyenlerin rezervasyonlarını Afyonkarahisar Belediye 2. katta bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü aracılığı ile yaptırabilecekleri kaydedildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu Perdelerini Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement