Ağrı Asp Gençlik ve Spor Kulübünden Farklı Galibiyet - Son Dakika
Yerel

Ağrı Asp Gençlik ve Spor Kulübünden Farklı Galibiyet

Ağrı Asp Gençlik ve Spor Kulübünden Farklı Galibiyet

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Futbol Takımı, evinde ağırladığı Şırnak ekibi Nuh Spor’u 6-1 yendi.

21.11.2016 14:40

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Futbol Takımı, evinde ağırladığı Şırnak ekibi Nuh Spor'u 6-1 yendi.

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3. Lig 8. Grup 2 hafta müsabakasında Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü, kendi sahasında Şırnak ekibi Nuh Spor'u konuk etti. İlk yarıya hızlı başlayan Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü, müsabakanın ikinci dakikasında bulduğu golle 1-0 öne geçti. Etkili oyununa devam eden ev sahibi takım, müsabakanın ilk yarısını 2-1 önde kapattı. İkinci yarıda da etkili oyununa devam eden Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü, bulduğu 4 golle müsabakayı 6-1 kazandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Vefa Çelik, "Yeni kurulmuş bir takım olarak kendi evimizde oynadığımız ligin ilk müsabakasını böyle güzel bir skorla kazandığımızdan dolayı mutluyuz. Başarılarımızın devamının geleceğine olan inancımız tamdır. Tüm kızlarımıza ve teknik ekibe teşekkür ediyorum. İnşallah bu yıl ligi en iyi yerde bitireceğiz" dedi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağrı Asp Gençlik ve Spor Kulübünden Farklı Galibiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement