Ağrı'da Foto Safari Ödül Töreni - Son Dakika
Yerel

Ağrı'da Foto Safari Ödül Töreni

Ağrı\'da Foto Safari Ödül Töreni

Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen Nuh’un Kenti Ağrı 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın ödül töreni yapıldı.

23.05.2016 15:50

Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen Nuh'un Kenti Ağrı 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nın ödül töreni yapıldı.

Ağrı ili, ilçeleri ve köylerinin yaşam ve doğal dokusunun belgelenmesi, bilinirliğinin artırılması ve doğal güzelliklerinin tanıtımı amacıyla düzenlenen Nuh'un Kenti Ağrı 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması'na Ağrı ve diğer illerden 153 fotoğraf tutkunu katıldı. Fotoğraf tutkunları iki gün boyunca rehberler eşliğinde Ağrı Dağı, Diyadin Kanyonu, Diyadin Kaplıcaları, Meya Mağaraları, Nuh'un Gemisi izi, Ahmed-i Hani Türbesi, Meteor Çukuru, Balık Gölü ile kentin gelenek ve göreneklerini fotoğrafladı. 3 kategoride bin 500 fotoğrafın yarıştığı etkinlikte yaklaşık 25 bin TL ödül dağıtıldı.

Seçici kurulun yarışmaya katılan bin 500 fotoğraf arasından yaptığı değerlendirme sonucunda 3 kategoride 10'ar mansiyon olmak üzere toplam 39 eser ödül almaya layık görüldü.

Nuh'un Kenti Ağrı 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda foto safari yaşam kategorisinde Orhan Tanhan, foto safari doğa kategorisinde Erhan Aydın ve fotoğraf yarışmasında Kenan Nihat Elçi birinci olarak 3 bin TL'lik ödülün sahibi oldular. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağrı'da Foto Safari Ödül Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement