Ağrı Valisi Doğubayazıt'ta İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Ağrı Valisi Doğubayazıt'ta İncelemelerde Bulundu

Ağrı Valisi Doğubayazıt\'ta İncelemelerde Bulundu

Ağrı Valisi, Doğubayazıt ilçesinde yapılacak olan yüksekokul, tır parkı ve Sarısu Sınır Ticaret Merkezi alanında incelemelerde bulundu.

23.03.2013 10:25  Güncelleme: 10:28

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, Doğubayazıt ilçesinde yapılacak olan yüksekokul, tır parkı ve Sarısu Sınır Ticaret Merkezi alanında incelemelerde bulundu.

Sabah saatlerinde ilçeye gelen Vali Tekinarslan, Doğubayazıt Kaymakamı Nurettin Dayan, Vali Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Doğu Anadolu Gümrük Bölge Müdürü Mustafa Şahin ve diğer yetkililer tarafından karşılandı. İshakpaşa Sarayı yolu üzerinde yapılacak olan yüksekokulun arazisinde incelemelerde bulunan Vali Tekinarslan, daha sonra İl Özel İdaresi tarafından çalışmalarına devam edilen tır parkı hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cesim Gökçe'den bilgi aldı. Tır parkının bir an önce bitirilmesi için 24 saat aralıksız çalışılacağını kaydeden Vali Tekinarslan, buradan Sarısu Sınır Ticaret Merkezi'ne geçerek incelemelerde bulundu. Mevcut ticaret merkezinin tadilattan geçileceğini kaydeden Vali Tekinarslan, daha temiz ve düzenli bir ortamda hizmet verebilmek için ihtiyaç duyulduğu miktarda işyerinin yapılacağını ve alanın düzenlemeden geçeceğini söyledi. Vali Tekinarslan, daha sonra beraberindekilerle esnafı ziyaret etti ve bir kahvehanede vatandaşlarla birlikte çay içti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Tekinarslan, bir esnafın daveti üzerine Beyazıt Pasajı'nı gezerek esnaflarla bir süre sohbet etti.

Vali Tekinarslan, Cumhuriyet Başsavcısı Erdem Dalkılıç ve 1. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Necdet Yatkın'ı makamında ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağrı Valisi Doğubayazıt'ta İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement