Ahmetçeli Köprüsü Ulaşıma Açıldı - Son Dakika
Yerel

Ahmetçeli Köprüsü Ulaşıma Açıldı

Ahmetçeli Köprüsü Ulaşıma Açıldı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde, 1 yıl önce sel sularından zarar gören ve ulaşıma kapanan Ahmetçeli köprüsü tekrar yapılarak ulaşıma açıldı.

04.01.2014 13:08

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, 1 yıl önce sel sularından zarar gören ve ulaşıma kapanan Ahmetçeli köprüsü tekrar yapılarak ulaşıma açıldı.

2 bin liraya mal olan köprü, İlçe kaymakamı Kemal Kızılkaya il genel meclis üyeleri Erhan Şimşek, Mehmet Emin Saran, Ahmetçeli Köy Muhtarı Hüsamettin Özkaya ve Ahmetçeli köylülerinin katıldığı törenle yüklenici firmadan teslim alındı. Özel idare kontrol mühendisi Erhan Türker'inde hazır bulunduğu devir teslim töreninde 3,5 aylık bir süre içinde yapılan, 96 m uzunluğunda, 11 m genişliğinde ve 8 metre genişliğinde araç yolu bulu ve iki yanlarda 1.5 m genişliğinde yaya kaldırımı bulunan köprü 2 milyon TL maliyetle yapıldı. Köprünün açılışında konuşma yapan Kaymakam Kemal Kızılkaya 3.5 ay önce yer teslimi yapılan köprünün kısa sürede tamamlanarak ulaşıma açıldığını dile getirerek, "Bu köprünün yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Böylesine güzel bir köprünün ilçemize kazandırılması çok önemli. Ekonomik ömrünü tamamlamış bir köprümüz vardı. Şimdi artık uzun yıllar memleketimize hizmet verecek yeni bir köprü inşa edilmiş oldu. Bu köprünün hayırlara vesile olmasını umuyoruz" dedi. Daha sonra dua edilerek köprü ulaşıma açıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmetçeli Köprüsü Ulaşıma Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement