'Aile İçi İletişim' Konferansı İlgi Gördü - Son Dakika
Yerel

'Aile İçi İletişim' Konferansı İlgi Gördü

\'Aile İçi İletişim\' Konferansı İlgi Gördü

Batman Ortopedik Engellilerin ön ayak olduğu konferans Batman Belediyesi konferans salonunda yapıldı.

02.06.2014 14:36

Batmanda düzenlenen 'Aile İçi İletişim' Konferansına İstanbul doğumlu Boşnak asıllı ünlü yazar Sevda Türküsev konuşmacı olarak katılırken, ayrıca İl müftüsü Hasan Çağlar, Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Fatma Zehra Atay, başkan yardımcısı Yahya Koyun, Yaşam Boyu Engellileri Koruma Derneği Başkanı Vedat Çoban, dernek üyeleri ve STK lar katıldı.

Açılış konuşmasında konuşan Ortopedik Engelliler Derneği başkan yardımcısı Yahya koyun,"Biz engelli olabiliriz ama insanız ve toplumsal olaylara, bölgede olup bitenler ve hatta Kürt sorunu konusunda duyarlıyız ve her şeyden önemlisi biz Türkiyeliyiz" dedi.

"ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ROL MODEL DURUMUNDAYIZ"

Ardından alkışlarla konuşmaya çağrılan Yazar Sevda Türküsev,"Bizler çocuklarımız için birer rol modelleriz. Sahip olduğumuz ahlak yapımız ve hareketlerimiz çocuklarımızın şekillenmesinde etkili olur. İnanç ve temel değerlerimiz çok önemlidir . Çocuğumuzu en pahalı eğitim ortamlarında, hatta Amerika'da bile eğitirsek, dini inançtan ve temel değerlerden yoksun olursa bir işe yaramayacaktır. Aile içi iletişimde Anne ve baba, hareketlerine dikkat etmeli ve isyankar bir tutum içinde olmaması gerekir" dedi.

Konuşmanın ardından yazar Sevda Türküsev, kitaplarını imzalattı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel 'Aile İçi İletişim' Konferansı İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement