AK Parti Adayı Sadi, Güç Birliği Platformu'nun Konuğu Oldu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adayı Sadi, Güç Birliği Platformu'nun Konuğu Oldu

AK Parti Adayı Sadi, Güç Birliği Platformu\'nun Konuğu Oldu

AK Parti Konyaaltı Belediye Başkan Adayı M. Remzi Sadi, sivil toplum kuruluşlarının oluşturduğu Güçbirliği Platformunun konuğu oldu.

07.03.2014 10:30  Güncelleme: 10:31

AK Parti Konyaaltı Belediye Başkan adayı M. Remzi Sadi, sivil toplum kuruluşlarının oluşturduğu Güçbirliği Platformu'nun konuğu oldu.

AK Parti Konyaaltı Belediye Başkan adayı M. Remzi Sadi, dernek ve vakıf başkanlarının oluşturduğu Antalya Güçbirliği Platformunun konuğu olarak projelerini anlattı. Güçbirliği Platformu dönem Başkanı Canan Tungar, en büyük zenginliğinin güzel insanları tanımak olduğunu söyledi. Tungar, "Bütün adaylar, bizim başımız tacıdır.Burası siyasi bir platform değil, burası Antalya'nın nabzının attığı gönüllüler topluluğudur. Ben kendilerine yolunuz açık olsun diyorum" dedi.

Platform üyelerine çalışmaları ve projeleri hakkında açıklama yapan Sadi,Konyaaltı'nın her şeyin en güzelini hak ettiğini belirtti. Sadi, 'Çocuklara ve Konyaaltı'na Sözüm Var' sloganlarını hatırlatarak çocukların verdiği heyecanla hizmet edeceklerini söyledi. Sadi, "Hedefimiz yüzde yüz gülen yüz. Bu nedenle Konyaaltı'nı yeni bir vizyonla geleceğe taşımak niyetindeyiz. Bir kent için belediye demek o kentin ortak mutluluğunu sağlayabilmek demektir. Tecrübemiz, bilgi birikimimiz ve sevgimizin inancıyla bunları başarabileceğimize inanıyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adayı Sadi, Güç Birliği Platformu'nun Konuğu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement