AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, “İnsanlarımızın önemli oranda teveccüh gösterdiğine şahit oluyoruz.

11.03.2014 12:35

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, "İnsanlarımızın önemli oranda teveccüh gösterdiğine şahit oluyoruz. Bizleri çok iyi bir şekilde karşıladıklarını görmek bizi memnun ediyor" dedi.

Parti teşkilatı mensupları ve belediye meclis üyesi adayları ile seçim çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Dr. Kalay, resmi kurum, STK, okul, esnaf, site ve ev toplantıları yaptıklarını ifade etti. Kalay ziyaretlerde, "İnsanlarımızın önemli oranda teveccüh gösterdiğine şahit oluyoruz. Bizleri çok iyi bir şekilde karşıladıklarını görmek bizi memnun ediyor. Bu seçimlerde Milletvekili adayı olduğum döneme istinaden her gittiğimiz yerde çok daha farklı bir hava olduğunu görüyoruz. Bu dönemde Bartın merkezde tüm mahalleleri tüm sitelere ve hatta tüm evlere girmeye çalışıyoruz. Esnaflarımızı bir değil birkaç kez ziyaret ediyoruz. İnsanlarımızın bizlere olan yaklaşımı Bartın'da 30 Mart sonrasında ak belediyeciliğin iş başına geleceğini gösteriyor. Bizim edindiğimiz tüm izlenim bu yönde" diye konuştu. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement