AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Cengiz Üretmen Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Cengiz Üretmen Açıklaması

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Cengiz Üretmen Açıklaması

Manisa'nın Salihli ilçesinde esnaf odası ziyaretlerini sürdürerek destek isteyen Ak Parti Salihli Belediye Başkan aday adayı Cengiz Üretmen, bu kez de Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yunus Turgut'u ziyaret etti.

22.11.2013 21:54

Manisa'nın Salihli ilçesinde esnaf odası ziyaretlerini sürdürerek destek isteyen Ak Parti Salihli Belediye Başkan aday adayı Cengiz Üretmen, bu kez de Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yunus Turgut'u ziyaret etti. Ziyarette konuşan Üretmen "Salihli'ye hizmetin yolları bu seçimde Ak Belediyecilik ile açılır" dedi.

Bilgi ve birikimi ile Ak Parti'den Salihli Belediye Başkan adayı olmaya hazır olduğunu vurgulayan Üretmen "Milletvekilliği dönemimde Salihli ve çevre ilçeler olmak üzere Manisa'ya birçok hizmetlerim oldu. O dönemde Salihli'de yarım kalan hizmetlerimi şimdi iktidar partisi belediye başkanı olarak tamamlamak istiyorum" dedi.

"KAPILARIMIZ HEP AÇIK OLACAK"

Ana amacının Salihli'ye hizmet etmek olduğunu vurgulayan Üretmen "Ben fikir alışverişini seven birisiyim. Bize bu görev verilirse kapılarımız hep açık olacak. An amacım ise Salihli'ye hizmet etmektir. Şunu herkes bilsin ki Cengiz Üretmen seçildikten sonra tüm halkın belediye başkanı olacaktır. Kapım ve gönlüm her herkese açık olacaktır. Seçildikten sonra parti rozetimi çıkaracağım" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Cengiz Üretmen Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement