AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Sürücü, "Bizi Hiçe Sayarlarsa, Darılırız" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Sürücü, "Bizi Hiçe Sayarlarsa, Darılırız"

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Sürücü, "Bizi Hiçe Sayarlarsa, Darılırız"

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Faruk Korkmaz, Hanifi Belindir ve Mehmet Sürücü, Çerkezköy, Kızılpınar ve Veliköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernekleri tarafından kendileri için düzenlenen birlik beraberlik programına katıldı.

07.01.2014 08:53

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Faruk Korkmaz, Hanifi Belindir ve Mehmet Sürücü, Çerkezköy, Kızılpınar ve Veliköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernekleri tarafından kendileri için düzenlenen birlik beraberlik programına katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda dernek başkanları adına konuşan Çerkezköy Erzurumlular Derneği Başkanı Kerim Akın, "Bizler Çerkezköylüyüz. 30 Mart seçimlerinde Çerkezköy Belediye Başkanlığı'na Erzurumlu hemşehrilerimiz Mehmet Sürücü, Faruk Korkmaz ya da Hanifi Belindir'in aday gösterilmesine destek olmak için bu programı düzenledik" dedi. Faruk Korkmaz'ın Büyük Birlik Partisi'nden 2004 yılında seçilip ardından AK Parti'ye geçtiğini anımsatan Akın, "Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir de MHP'den seçildikten sonra AK Parti'ye geçti. Mehmet Sürücü ise Çerkezköy'de daha önceki adaylığında büyük bir oy aldı. Tecrübe, liyakat ve güvenirlikleri ile halkımızın tanıdığı bu aday adaylarından birisinin AK Parti'den aday olmasını can-ı gönülden istiyoruz" diye konuştu.

"BELDEYE ÜNİVERSİTE KAZANDIRDIK"

Programda konuşan Veliköy Belediye Başkanı ve AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Hanifi Belindir aday adaylığı sürecinde STK'lara, derneklere ve vatandaşa kendilerini anlatmaya çalıştıklarını söyledi. Beldeye üniversite kazandırdıklarını söyleyen Belindir, "Başbakanımızın dediği gibi vatandaşımıza hizmetkar olma arzusu ile hep güler yüzlü olduk" dedi. Veliköy'ün Büyükşehir kanunu ile Çerkezköy'e bağlandığını belirten Hanifi Belindir, "Hedef 2023 vizyonu ile aday adaylığımızı açıkladık. Aday gösterilmemiz halinde partimizin göstereceği adayı sonuna kadar destekleyeceğiz. AK Parti'nin Çerkezköy ve büyükşehirde seçimi alabilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" açıklamasında bulundu

1994 seçimlerinde Refah Partisi'nden Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olduğunu söyleyen AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Sürücü ise, o dönemlerde her dört vatandaştan birinin oyunu aldığını belirtti. O günden beri siyasetin içinde olduğunu söyleyen Sürücü, "AK Parti saflarında siyaset yapmaya devam ediyorum" dedi. Konuşmasında aday adaylığı sürecinde adayın belli olduğu konusundaki söylemlere tepkisini gösteren Sürücü, "2 aydır on aday adayı olarak AK Parti Çerkezköy saflarında başkan aday adayları ile bir aradayız. Sürecin sonuna geliyoruz. Bazı arkadaşlar çıkıp adayımız bellidir diye insanların kafasını karıştırıyor. Adayımız henüz belli değildir. Bütün aday adaylarının şansları devam ediyor" diye konuştu.

2004'ten beri Kızılpınar Belediye Başkanı olarak görev yaptığını söyleyen Kızılpınar Belediye Başkanı ve AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Faruk Korkmaz ise "10 yıldır yaptıklarımız ortadadır. Göreve geldiğimizde nüfusu yedi bin olan Kızılıpınar'ın nüfusu bugün 22 bin oldu. Altyapı ve üstyapı çalışmalarını çok iyi yaptık. Bizden önce kenar mahallelere bile su çıkmıyordu. Bugün suyun ulaşmadığı hiçbir yer yok. Yeni döşenen borularla birlikte beldede yollar bozulmuş olabilir. İnşallah bu çalışmalar bittikten sonra yollarımızın asfaltını yapacağız" ifadelerini kaydetti. Sağlık'tan eğitime kadar bütün hizmetleri Kızılpınar'a getirdiklerini söyleyen Korkmaz, "Yolun sonuna doğru geliyoruz. Önümüzde büyük bir seçim var. Siz bize oy vermeseydiniz, biz burada olamazdık. Biz varsak, sizler de varsınız. Yine milletimiz ve teşkilatımız ile var olacağız" dedi.

Program, Erzurum'un yerel sanatçıları Faruk Atmaca, Burhan Topal ve Ömer Akçay'ın seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle devam etti. Programa Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları, belediye meclis üyeleri, AK Partili İl Genel Meclis üyeleri Abdurrahman Çiçek ve Hasan Karaca ile çok sayıda Erzurumlu katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Sürücü, 'Bizi Hiçe Sayarlarsa, Darılırız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement