AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı, Çukurhisar Mahallesi'nde iftar verdi.
AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, mahallede düzenlenen sokak iftarına, partinin İl ve İlçe Teşkilatları yöneticileriyle mahalle sakinleri katıldı.
AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata, iftar sonrası yaptığı konuşmada, sokak iftarlarının ramazan ayı sonuna kadar süreceğini belirterek, aynı mahalle, sokak ve apartmanda yaşayan komşuları aynı sofrada buluşturmayı amaçladıklarını bildirdi.
Sokak iftarlarının program dahilinde her gün farklı mahallede sürdüğü bilgisini veren Ata, iftar programı sonrasında mahallelerdeki camilerin çay bahçelerinde vatandaşlarla buluşarak istek ve sorunlarını dinlediklerini ifade etti.
Muhabir: Ferhat Barulay
Yayıncı: Sedat Gök - ESKİŞEHİR
Son Dakika › Yerel › Ak Parti, Çukurhisar Mahallesi'nde İftar Verdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.