AK Parti'den Adana Noter Odası'na Ziyaret - Son Dakika
Son Dakika Logo

AK Parti'den Adana Noter Odası'na Ziyaret

13.01.2013 17:03

AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak ve yönetim kurulu üyelerinin Adana Noter Odası Başkanı Fatma Yaşar'ı ziyaret ettiği bildirildi.

AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak ve yönetim kurulu üyelerinin Adana Noter Odası Başkanı Fatma Yaşar'ı ziyaret ettiği bildirildi.

AK Parti'den yapılan açıklamada, Çukurova ilçesine noter açılması için girişimlerde bulunduğunu, bu talep doğrultusunda noter odasıyla çalışma başlattıklarını belirten Çırak, "2013 yılı içerisinde Çukurova'nın noter sorunu çözülecektir" şeklinde açıklamada bulundu.

Bugüne kadar Çukurova'ya hiç noterlik verilmediğini hatırlatan Çırak, şunları kaydetti:

"Bu konuda oda başkanımız Yaşar'dan söz aldık. Şehir merkezine uzak mesafede olan bölge esnafının, noterlik işlemleri için artık merkeze gitmesine gerek kalmayacak. En kısa zamanda açılacak olan noter sayesinde iş adamlarımızı hem zaman kaybından hem de fazla harcamalarından kurtaracağız."

Yaşar ise Çırak'ın talebini olumlu karşıladıklarını, Çukurova'ya noter açılması için gerekli girişimlere hemen başlayacaklarını kaydetti.

Muhabir: İbrahim Erikan

Yayıncı: Aykut Ünlüpınar - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Adana Noter Odası'na Ziyaret - Son Dakika


Advertisement