AK Parti'den Hayaller Tiyatrosu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Hayaller Tiyatrosu'na Ziyaret

AK Parti\'den Hayaller Tiyatrosu\'na Ziyaret

AK Parti Sinop İl Teşkilatı, Hayaller Tiyatrosu'nu ziyaret etti.

30.01.2014 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sinop İl Teşkilatı, Hayaller Tiyatrosu'nu ziyaret etti.

AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, AK Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı Ahmet Soysal ve AK Parti Sinop Belediye Başkan adayı Hamza İnce, Sinop Hayaller Tiyatrosu'nu yeni binasında ziyaret etti.

Sinop Hayaller Tiyatrosu kurucusu ve Genel Sanat Yönetmeni Enes Cangül ve tiyatro oyuncuları tarafından karşılanan partililer, tiyatro oyuncularına yeni yerlerinin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Ersoy, ziyarette, sanatla uğraşan ve kitlelere hitap eden grupların mutlaka kendilerine ait bir salonunun ve yerinin bulunması gerektiğini söyledi.

Yerelde lokomotif bir hizmet anlayışının olmadığını belirten Ersoy, "Sinop uygun görürse, daha güzelinin nasıl yapıldığını dosta düşmana göstereceğiz" dedi.

Cangül ise ziyaretin kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirterek, "Bizler oyuncularımız ve onların değerli velileri ile büyük bir aileyiz. Bu aileyi hiçe saymak olmamalı. Eğer Sinop'un gençlerini ve geleceğini düşünüyorsak sporla ve sanatla ilgilenen kişiler unutulmamalı" ifadelerini kullandı. - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Hayaller Tiyatrosu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement