AK Parti'den, Şehit ve Gazi Derneklerine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den, Şehit ve Gazi Derneklerine Ziyaret

AK Parti\'den, Şehit ve Gazi Derneklerine Ziyaret

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurahman Dimez ile partinin yönetim kurulu üyeleri Çanakkale Zaferi’nin 101. yıl dönümü vesileyle şehit ve gazi derneklerini ziyaret etti.

14.03.2016 17:48

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurahman Dimez ile partinin yönetim kurulu üyeleri Çanakkale Zaferi'nin 101. yıl dönümü vesileyle şehit ve gazi derneklerini ziyaret etti.

Çanakkale Zaferinin 101. yıl dönümü vesileyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği Adıyaman Şube Başkanlığını ziyaret eden AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurahman Dimez, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu, Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Habib Akkuş, Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Yasemin Pamukçu, Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Veysel Dolgun Dernek Başkanı Ahmet Okutan ile bir araya geldi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Adıyaman Şube Başkanı Ahmet Okutan'ı ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Abdurahman Dimez ile beraberindekiler, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler alarak şehitlere Allah'tan rahmet dilediklerini belirttiler. Sıcak sohbet havasında geçen ziyaret sonrasında AK Parti İl Başkanı Abdurahman Dimez ile beraberindekiler, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği (TÜMŞAD) Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi'yi makamında ziyaret etti.

TÜMŞAD Başkanı Haci Erdengi ile dernek üyeleriyle bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Abdurahman Dimez ve beraberindekiler, burada derneğin çalışmaları hakkında bilgiler alarak şehit aileleri ile gazilerin sorun ve sıkıntılarının olup olmadığı konusunda konuşmalar gerçekleştirildi. Yapılan ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Abdurahman Dimez, " Çanakkale Şehitlerini anma haftasında, şehit ve gazi derneklerimizi ziyaret ettik. Bütün şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Elimizden geldiği kadar şehit ve gazi ailelerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Şehit ve gazilerimizin bu ülkenin toprakları üzerinde oldukça büyük hakları var. Bizde bunun bilincinde olan insanlar olarak sürekli onların yanında onlarla beraber olduğumuzun altını çizmek istiyoruz" ifadelerini kullanarak Ankara'da, yaşanan terör saldırısını da kınadığını belirtti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Adıyaman Şube Başkanı Ahmet Okutan ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği (TÜMŞAD) Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi, AK Parti heyetinin kendilerini ziyaret etmelerinden duydukları mutluluğu dile getirerek şehitlere rahmet dilediklerini ve ziyaretten dolayı AK Parti heyetine teşekkür ettiklerini vurguladı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den, Şehit ve Gazi Derneklerine Ziyaret - Son Dakika


Advertisement